Moms
Alla priser visas inklusive moms i vår webbshop.

Frakt 
Alla order i vår webbshop levereras fraktfritt inom Sverige. För leverans utanför Sverige vänligen kontakta oss på info@flagga.com för att göra din beställning.

Varorna skickas med Postnord mypack till privatpersoner och Postnord Parcel till företag.

Paket med Postnord går till ditt närmsta utlämningsställe när du beställer som privatperson. Vänligen fyll i ett svenskt mobilnummer vid beställning så att du får en avisering när ditt paket finns färdigt för avhämtning hos ditt ombud.

Beställer du som företag kommer paketet levereras till din dörr.

Betalning, Konto-/Kreditkort 
Betalning sker via KLARNAS betalningslösning. Avseende betalningsvillkor hänvisar vi till Klarnas villkor.

Leveranstid 
Leveranstiden är 1-3 dagar, förutsatt att vi har varorna på lager. Under perioder med extra hög orderingång kan leveranstiden bli några dagar längre. Tillfälligt slutsålda varor restnoteras och skickas snarast vid hemkomst. Vi reserverar oss för ev slutförsäljning.

Returer & Byten 

Om du skulle vilja returnera en vara så har du 10 dagars returrätt. Maila oss på info@flagga.com, inom 10 dagar från ditt köp och upplys om att du kommer att returnera din vara. Varorna måste vara oanvända och skall returneras i originalemballaget.
Packa varan väl och skicka sändningen med Postnord eller Schenker parcel till Flaggfabriken Kronan AB, Andesitgatan 14 E, 254 68 Helsingborg- Returfrakten står du själv för när gäller retur på grund av ångrat köp eller felbeställning. Skicka inte till ombud eller postpaket utan se till att det når fram till oss då vi inte har möjlighet att köra hämta ut paket.

Vi återbetalar samma dag som vi har erhållit returen med samma betalningssätt som vid beställningen. Använd ett fraktalternativ där du kan spåra sändningen. Du som kund står för risken vid returer.

Om du beställt fel vara och vill ha en annan produkt, lägg en ny beställning på flagga.com, vi hanterar inte byte.

Ej uthämtade paket

Paketet ligger 1 vecka på utlämningsstället,  har de inte hämtats ut då returneras paketet till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig en returfrakt på 149 kr, då detta medför kostnader i form av returfrakt samt ny frakt.

Flaggfabriken Kronan AB reserverar sig för eventuella skriv- och tryckfel samt för eventuella felaktigheter i prissättning, leveranstider, produktbeskrivningar eller liknande. Vi förbehåller oss rätten att åtgärda detta i efterhand. Vid händelse av detta, informerar vi kunden, som då har full rätt att häva eller ändra sin beställning. Vi kan inte garantera att alla produktbilder framställer produktens exakta verkliga utseende.