Moms
Alla priser visas inklusive moms i vår webbshop.

Frakt 
Alla varor i vår webb levereras fraktfritt inom Sverige.

Betalning, Konto-/Kreditkort 
Betalning sker via KLARNAS betalningslösning. Avseende betalningsvillkor hänvisar vi till Klarnas villkor.

Leveranstid 
Leveranstiden är 1-3 dagar, förutsatt att vi har varorna på lager. Under perioder med extra hög orderingång kan leveranstiden bli några dagar längre. Tillfälligt slutsålda varor restnoteras och skickas snarast vid hemkomst. Vi reserverar oss för ev slutförsäljning.

Returer & Byten 

Om du skulle vilja returnera en vara så har du 10 dagars returrätt. Maila oss på info@flagga.com, inom 10 dagar från ditt köp och upplys om att du kommer att returnera din vara. Varorna måste vara oanvända och skall returneras i originalemballaget.
Packa varan väl och adressera sändningen till Flaggfabriken Kronan AB, Andesitgatan 14 E, 254 68 Helsingborg- Returfrakten står du själv för när gäller retur på grund av ångrat köp eller felbeställning.
Vi återbetalar samma dag som vi har erhållit returen med samma betalningssätt som vid beställningen. Använd gärna ett fraktalternativ där du kan spåra sändningen. Du som kund står för risken vid returer.

Ej uthämtade paket

Normalt ligger varor kvar i tre veckor på utlämningstället,  har de inte hämtats ut då returneras paketet till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig en returfrakt på 100 kr.

Flaggfabriken Kronan AB reserverar sig för eventuella skriv- och tryckfel samt för eventuella felaktigheter i prissättning, leveranstider, produktbeskrivningar eller liknande. Vi förbehåller oss rätten att åtgärda detta i efterhand. Vid händelse av detta, informerar vi kunden, som då har full rätt att häva eller ändra sin beställning. Vi kan inte garantera att alla produktbilder framställer produktens exakta verkliga utseende.