Flagglina metervara

Från: 6.00kr

Den traditionella flagglinan som är väsentlig för att kunna hissa upp och ner din flagga eller vimpel på flaggstången finns att beställa som metervara.

Clips 2-pack

21.00kr ink. moms

Clips i hårdplast att fästa flaggstångens lina i flaggan med för att säkra flaggans stabilitet.

Flagglina

Från: 85.00kr

Flagglinan är en viktig produkt för att kunna hissa upp och ner din flagga eller vimpel på flaggstången. Linan säljs i olika storlekar anpassat till vilken storlek som just din flaggstång har. 

 

Clip (linclip)

9.00kr ink. moms

Linclips används för att fästa linan i flaggstångens flagga innan den blir spänd med hjälp av själva flagglinan. Detta sker genom att clip fästes i linans ände som träs igenom flaggstångskulans roterande fäste.

Julbelysning till flaggstång, Fairybell

Från: 3,495.00kr

Välj mellan en 6, 8 eller 10 m hög ljusgran som enkelt installeras och hissas upp i flaggstången. De varmvita LED-lamporna skapar en fantastisk belysning och julkänsla.

Ljusgranen är som ett nät av slingor som skapar en helt unik ljuseffekt. Nedtill har denna en diameter på 3 eller 5 m och en förbrukning på endast 16-24 W beroende på modell. Fairybell är en ljusgran av absolut högsta kvalitet och vi lämnar därför två års garanti.

Vid köp av denna får du en Fairybell dörr på köpet, mer info https://flagga.com/produkt/hem-flaggstangstillbehor-julbelysning-fairybell-dorr-21-m/.

Detta erbjudandet gäller tills lagret tar slut.

Julbelysning till dörr, Fairybell

845.00kr ink. moms

Ljusgran till dörren är en stämningsfull dekoration bestående av 60 LED på 3,6W.

Den har en enkel installation där produkten packas smidigt både upp och ner i samband med julen. Julbelysningen har en höjd på 210 cm och är rustad och anpassad för att hantera det nordiska klimatet på ett effektivt sätt!  När julsäsongen är över packas granen smidigt ner i originalboxen.

 

Julbelysning för flaggstång 8-12m

1,399.00kr ink. moms

 Produkten är anpassad för utomhusbruk och rustad för vårt nordiska klimat. Den är även IP44-klassad vilket gör ljusslingorna extra skyddande mot regn och fukt. Vid köpt av julbelysningen för flaggstång tillkommer dessutom en transformator med tre meter anslutning. Julbelysning för ens flaggstång är alltså ett grymt alternativ för att göra vinterns mörka dagar lite ljusare!

Eco uplight flaggstångsbelysning 1 x 19w

9,288.00kr ink. moms

Eco Uplight fungerar som en assisterande belysning till flaggstången och dess flagga under dygnets mörka timmar. Med sin LED-armatur på 19 W belyser den därför upp flaggorna på ett starkt och effektivt sätt.