Flaggstång classic

Från: 4119 kr

Flaggstången Classic är en klassisk och välkänd flaggstång tillverkad i glasfiberarmerad polyester som passar perfekt till huset eller stugan.

Om du väljer färgad flaggstång eller metallic kommer vi kontakta dig angående färg ni önskar. Metallic finns i guld, silver eller brons. Se de tillgängliga RAL-färgerna nedan.

Flaggstång lucka lås

Från: 5257 kr

Flaggstången är en klassisk flaggstångstyp kombinerad med en låsbar lucka.

Om du väljer färgad flaggstång eller metallic kommer vi kontakta dig angående färg ni önskar. Metallic finns i guld, silver eller brons. Se de tillgängliga RAL-färgerna nedan

Flaggstång vevmekanism

Från: 6129 kr

Flaggstång med vevmekanism gör flaggresningen enklare och effektivare. Detta tillval är därför perfekt och populärt i miljöer där flaggan eller vimpeln ska vara möjlig att hissa frekvent, såsom i olika typer av offentliga miljöer.

Om du väljer färgad flaggstång eller metallic kommer vi kontakta dig angående färg ni önskar. Metallic finns i guld, silver eller brons. Se de tillgängliga RAL-färgerna nedan

Funderar du på vilken du ska välja? Läs våra fyra tips för att välja flaggstång.

Priserna som visas är inkl. frakt och moms om ej annat anges.

 

Vår flaggstång Classic är favoriten och basen i sortimentet av glasfiberarmerade kvalitetsflaggstänger. Classic har traditionell flagglina på utsidan av stången och ett gångjärnsfäste i foten. Vi har även flaggstänger med invändiga linsystem som skyddar mot sabotage och försvårar stöld av flaggan i stången. Den lyxigaste varianten är utrustad med vev för hissning och halning. Alla våra modeller av flaggstänger är tillverkade av tidsbeständig glasfiber. Detta innebär att flaggstången i praktiken är underhållsfri, men den kan lätt fällas om man vill tvätta och putsa upp den.

Flaggstången levereras komplett med:

Varmgalvaniserat stång- och markfäste av gångjärnstyp
Roterbar flaggstångskula
Knape med skruv
Flagglina
Plastclips (för snabbkoppling av flagga eller vimpel)
Monteringsanvisning

Montering

Våra flaggstänger monteras enkelt i det medföljande varmgalvaniserade markfästet av gångjärnstyp.

Garanti

Flaggfabriken Kronan AB lämnar 15 års garanti på alla flaggstångsmodeller. Detta innebär att godkänd reklamerad flaggstång ersätts med en ny. Ny flaggstång lämnas som ersättning vid skada till följd av fabriktionsfel (materialfel), t.ex. brott på flaggstången eller fästdetaljerna.

Garantin gäller inte för skador som orsakats av storm eller andra naturkatastrofer. Kostnader för montering, demontering och frakt ersätts ej. Tillbehör såsom kula, flagglina, vevsystem och andra lösa delar omfattas inte av garantin. Garantin gäller ej skador som täcks av annan försäkring (t.ex. motorförsäkring, transportförsäkring etc) och ej heller skador orsakade av felaktig montering.

Efterkontroll

Det är viktigt att kontrollera och efterdra samtliga muttrar ca tre månader efter att flaggstången monterats och rests. Därefter rekommenderar vi att kontrollera markfästet och att muttrarna är ordentligt åtdragna minst en gång per år. Vi rekommenderar även att kontrollera flagglina, knape, motvikter, vevsystem och flaggstångskulor en gång per år.