Shopping Cart

Senast tillagda vara

Totalt:

Lägger till produkt

[x]
Befintlig lista:

Skapa ny lista:
Listnamn :
Lägg till lista :
Kunglig Hovleverantör

Kronan står för kvalitet.

Flaggfabriken Kronan i Helsingborg, producerar och marknadsför reklamflaggor, beach-flaggor, roll-up, pop-up tält för event, pop-up mässväggar, vepor, banderoller, storbilder, solparasoller, standarer, bordsflaggor, fanor, örlogsflaggor, nationsflaggor, vimplar, m.m.

2004 introducerade vi glasfiberflaggstänger med det egna varumärket Flaggfabriken Kronan. Flaggstången är dokumenterat uthållig med ett kraftigt fäste och sannolikt den snyggaste finishen på marknaden.

85 år 1932 - 2017

Flaggfabriken Kronan i Helsingborg är ett familjeföretag med en mer än 85-årig historia och en lovande framtid. Vi har sedan starten 1932 utvecklats till Sveriges ledande flaggleverantör. Trots att vi är marknadsledande på företagsflaggor och en av de största när det gäller vår svenska flagga, är vi fortfarande ett litet, väl sammanhållet företag. Det är säkerligen en av anledningarna till att vi kan garantera högsta kvalitet på våra produkter.
Vi håller vår yrkesstolthet högt - med ett resultat som alla kan se.

Det som en gång var ett rent hantverk är idag en modern industri. Med datorns hjälp tar vi fram exakt de färger och mönster som kunden önskar. Den moderna tekniken är också en förutsättning för snabba, korrekta leveranser. Men familjeföretaget och hantverkstraditionen bär vi med oss.
Du märker det framför allt i den personliga servicen - vi kan flaggor och flaggprodukter.

Vi delar gärna med oss av vårt kunnande och våra erfarenheter.
Flaggor, som du vill ha dem - kom till oss med dina idéer och önskemål, så hjälper vi till att förverkliga dem!

Företagspresentation

Intresserad av att läsa om oss?
Ladda gärna ner företagspresentationen i PDF-format

     
Kronan 16 sidor (1.73 MB)
 
 

 
© Flaggfabriken Kronan AB 2018