Fairybell Förlängningskabel 10m

255.00kr ink. moms

Fairybell Förlängningskabel på 10 m.Detta tillval gör det enkelt att förlänga sladden på din Fairybell.

Eco uplight flaggstångsbelysning 1 x 19w

9,288.00kr ink. moms

Eco Uplight fungerar som en assisterande belysning till flaggstången och dess flagga under dygnets mörka timmar. Med sin LED-armatur på 19 W belyser den därför upp flaggorna på ett starkt och effektivt sätt.

Julbelysning till dörr, Fairybell

880.00kr ink. moms

Ljusgran till dörren är en stämningsfull dekoration bestående av 60 LED på 3,6W.

Den har en enkel installation där produkten packas smidigt både upp och ner i samband med julen. Julbelysningen har en höjd på 210 cm och är rustad och anpassad för att hantera det nordiska klimatet på ett effektivt sätt!  När julsäsongen är över packas granen smidigt ner i originalboxen.

 

3 års garanti

 

Bottenring Fairybell

1,295.00kr ink. moms

Fairybell Bottenkrans är ett tillbehör för Julbelysning Fairybell. Kransen används för att fästa Fairybell nedtill på flaggstången och det inte går att fästa den i mark. Särskilt användbar om marken runt flaggstången är hård eller asfalterad. Passar flaggstång 5–12 m.

Julbelysning till flaggstång, Fairybell

Från: 4,690.00kr

Välj mellan en 8 eller 10 m hög ljusgran som enkelt installeras och hissas upp i flaggstången. De varmvita LED-lamporna skapar en fantastisk belysning och julkänsla.

Ljusgranen är som ett nät av slingor som skapar en helt unik ljuseffekt. Nedtill har denna en diameter på 3 eller 5 m och en förbrukning på endast 16-24 W beroende på modell. Fairybell är en ljusgran av absolut högsta kvalitet och vi lämnar därför tre års garanti.

Önskas bottenringen kontakta säljare för pris.

Vid köp av denna får du en Fairybell dörr på köpet, värde 1105:-

Detta erbjudandet gäller tills lagret tar slut.

Fairybell Timer

259.00kr ink. moms

Komplettera din Fairybell med en timer, så den tänds och släcks automatiskt på önskad tid.

Julbelysning Standard Twinkle 8-12 m stänger

1,390.00kr ink. moms

Utnyttja den flaggstång som ni har i hemmet, på jobbet eller i skolan för att skapa en upplyst och mysig stämning inför julen.

Prisvärd blinkade flaggstångsbelysning som består av åtta ljusslingor som är 10 m långa vardera. Ljusslingorna fästs i flagglinan och hissas enkelt upp till önskad höjd i flaggstången. Därefter fästs respektive slinga nere i marken vilket skapar en hög ljusgran.

På varje ljusslinga sitter 50 st varmvita, blinkande LED-dioder med ett avstånd om 20 cm mellan varandra. Produkten är utvecklad för utomhusbruk och är IP44-klassad.

Transformator med 3 m anslutning ingår.

3 års garanti.