Flagg- och vimpelspel är ett färgglatt och trevligt sätt att dekorera gator och torg med. Ofta används kombinationer av flaggor med logotyp och olika nationer. Släpp lös fantasin och sätt färg på tillvaron.

Vår höga kvalitet på trycksaken möjliggör fantastisk bildåtergivning med hög upplösning. Budskapet printas eller screentrycks på textil av högsta kvalitet med vikten 110 -160 g/m².

Flaggorna/vimplarna kan produceras enligt önskad storlek och sys på en lina i önskad längd. Vi har givetsvis även flagg- och vimpelspel i papper för inomhusbruk.

Flaggspel 16 flaggor EU-nationer

1,244.00kr ink moms.

Är det Europamöte på ett företag eller ska det bjudas in avlägsen släkt från runt om Europa? Då passar flaggspelet med 16 EU-nationers flaggor perfekt.

Flaggspelet inkluderar EU´s 15 medlemsnationers flaggor och EU-flaggan.

 

Flaggspel 16 flaggor internationella

1,244.00kr ink moms.

Med 16 olika valfria internationella flaggor passar detta flaggspel för olika typer av evenemang eller sammankomster mellan människor från olika typer av nationer runt om i världen. Det kan exempelvis innefatta någon sorts sportslig tävling som ska utspelas eller ett internationellt företagsmöte från en jättekoncern som har verksamhet i många olika länder.

Signalspel 40 tecken

Från: 1,788.00kr

De olika flaggspelen finns även att beställa som en signalförställning med upp till 40 olika tecken. Signalflaggor används exempelvis blandannat inom sjöfarten för att enkelt kommunicera mellan fartyg utan att behöva använda radion och andra tekniska kommunikationsverktyg. Inom sjöfarten finns det därför internationella signalflaggor med standardiserat utseende.

Vimpelspel 30 olikfärgade

494.00kr ink moms.

Vimpelspelet med skiftande färger i röd, vit, blå, grön, gul och orange är perfekt att användas för upphängning vid olika typer av evenemang eller festligheter.

Fotbolls VM 2018

475.00kr ink moms.

Flaggslinga 5 meter lång inkl 45 cm knytband på resp sida.

12 fotbollar med ca 6 cm mellan respektive flagga med lina i överkant.