Shopping Cart

Senast tillagda vara

Totalt:

Lägger till produkt

[x]
Befintlig lista:

Skapa ny lista:
Listnamn :
Lägg till lista :
Kunglig Hovleverantör

Köpvillkor

Moms
Alla priser visas inklusive moms i vår webbshop.

Frakt
Alla varor i vår webb levereras fraktfritt inom Sverige.

Betalning, Konto-/Kreditkort
Betalning sker via KLARNAS betalningslösning. Avseende betalningsvillkor hänvisar vi till Klarnas villkor.(Länk till Klarnas villkor)

Leveranstid

Leveranstiden är 1-3 dagar, förutsatt att vi har varorna på lager. Under perioder med extra hög orderingång kan leveranstiden bli några dagar längre. Tillfälligt slutsålda varor restnoteras och skickas snarast vid hemkomst. Vi reserverar oss för ev slutförsäljning.

Returer & Byten
Du har 10 dagars returrätt om Du av någon anledning vill skicka tillbaka det Du köpt. Vi återbetalar dina kostnader förutsatt att varorna är oanvända och att originalemballaget finns med.

Ej uthämtade paket

Normalt ligger varor kvar i tre veckor på utlämningstället,  har de inte hämtats ut då returneras paketet till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig en returfrakt på 100 kr.Flaggfabriken Kronan AB reserverar sig för eventuella skriv- och tryckfel samt för eventuella felaktigheter i prissättning, leveranstider, produktbeskrivningar eller liknande. Vi förbehåller oss rätten att åtgärda detta i efterhand. Vid händelse av detta, informerar vi kunden, som då har full rätt att häva eller ändra sin beställning. Vi kan inte garantera att alla produktbilder framställer produktens exakta verkliga utseende.

 
© Flaggfabriken Kronan AB 2018