Shopping Cart

Senast tillagda vara

Totalt:

Lägger till produkt

[x]
Befintlig lista:

Skapa ny lista:
Listnamn :
Lägg till lista :
Kunglig Hovleverantör

Senaste nytt

2018-01-26

Vi vågar påstå att detta är den starkaste flaggtextilen på marknaden med närapå dubbla livslängden jämfört med den traditionella marinpolyestern utan att Du som kund behöver betala dubbelt så mycket!

Fråga våra säljare om Premium Brand!

2017-12-19

En hållbar julklapp som inte slår knut på sig själv

 
 
2017-09-27
Lägg din beställning innan kl 13,00 så skickar vi din order samma dag.
Under semestertider och Jul gäller speciella tider.
Gäller på lagerförda artiklar.

2017-09-08
Nu kan även ni som företag lägga er order i vår webbshop. Lägg beställningen och välj företag när ni kommer in i kassan.

Vi har inte alla artiklar i vår webbshop, hittar ni inte det ni söker så slå oss en signal på 042 - 38 80 90 eller maila på info@flagga.com.


2016-03-09


Från den 1 mars 2016 har Origo Företagsprofil övertagits av Flaggfabriken Kronan AB.

Vi kommer att fortsätta att ta hand om kunderna i samma anda som Åke gjort under många år, och vill samtidigt passa på att tacka  Åke för förtroendet att överlåta sin verksamhet till oss.
2015-06-04
Vi kan med glädje meddela, att vi blivit utnämnda till Kunglig Hovleverantör
2015-01-22
Se intervjun med Jürgen när vi deltog på SAK, Svenska Affärs- och karriärsnätverket, företagsmässa 2015 på Sundspärlan i Helsingborg.
2014-06-30
Anställda tar över verksamheten med stor framtidstro.

Premium Brand!

2018-01-26

Vi vågar påstå att detta är den starkaste flaggtextilen på marknaden med närapå dubbla livslängden jämfört med den traditionella marinpolyestern utan att Du som kund behöver betala dubbelt så mycket!

Fråga våra säljare om Premium Brand!

 

Flaggor som skall användas kontinuerligt utomhus skall vara tillverkade av starkast möjliga textil. Vi använder vanligen så kallad Marinpolyester 160gr/m2 som är vävd av dubbelt tvåtrådigt tvinnat garn när vi screentrycker logoflaggor. Marinpolyestern är en kvalitet där pris och prestanda följs åt och man räknar med cirka 2 flaggor per stång och år under normala väderförhållanden om flaggan alltid är hissad. Marinpolyestern lämpar sig bäst vid större upplaga och få tryckfärger.

Vi testar och tar löpande fram olika typer av material till respektive användningsområde och kan nu erbjuda flaggor som är ännu starkare än tidigare. Ett av dessa material benämner vi Poly Premium med en gramvikt på 155 gram/m2, vilket är en förfinad version av den vävda polyestern. Denna kvalitet kan användas både till digitaltryck och screentryck och har en klart förbättrad livslängd och hållbarhet, vilket är mycket uppskattat av den kvalitetsmedvetne kunden. Vår andra nyhet har fått namnet  Poly Premium Plus, en stickad polyester producerad av filamentgarn som påminner mycket om vävd polyester. Vid digitaltryck återger denna kvalitet färgerna på ett exceptionellt bra sätt.



 
© Flaggfabriken Kronan AB 2018