Shopping Cart

Senast tillagda vara

Totalt:

Lägger till produkt

[x]
Befintlig lista:

Skapa ny lista:
Listnamn :
Lägg till lista :
Kunglig Hovleverantör

Senaste nytt

2018-01-26

Vi vågar påstå att detta är den starkaste flaggtextilen på marknaden med närapå dubbla livslängden jämfört med den traditionella marinpolyestern utan att Du som kund behöver betala dubbelt så mycket!

Fråga våra säljare om Premium Brand!

2017-12-19

En hållbar julklapp som inte slår knut på sig själv

 
 
2017-09-27
Lägg din beställning innan kl 13,00 så skickar vi din order samma dag.
Under semestertider och Jul gäller speciella tider.
Gäller på lagerförda artiklar.

2017-09-08
Nu kan även ni som företag lägga er order i vår webbshop. Lägg beställningen och välj företag när ni kommer in i kassan.

Vi har inte alla artiklar i vår webbshop, hittar ni inte det ni söker så slå oss en signal på 042 - 38 80 90 eller maila på info@flagga.com.


2016-03-09


Från den 1 mars 2016 har Origo Företagsprofil övertagits av Flaggfabriken Kronan AB.

Vi kommer att fortsätta att ta hand om kunderna i samma anda som Åke gjort under många år, och vill samtidigt passa på att tacka  Åke för förtroendet att överlåta sin verksamhet till oss.
2015-06-04
Vi kan med glädje meddela, att vi blivit utnämnda till Kunglig Hovleverantör
2015-01-22
Se intervjun med Jürgen när vi deltog på SAK, Svenska Affärs- och karriärsnätverket, företagsmässa 2015 på Sundspärlan i Helsingborg.
2014-06-30
Anställda tar över verksamheten med stor framtidstro.

Julklappstips

2017-12-19

En hållbar julklapp som inte slår knut på sig själv

 
 
 

En hållbar julklapp som inte slår knut på sig själv

Flaggfabrikens nya vindstrutar följer Transportstyrelsens och Luftfartsverkets rekommendationer och föreskrifter både vad det gäller färgställning och följsamt tygval (det är nämligen viktigt för att vindstruten ska kunna ge en tydlig uppfattning om markvindens riktning och dess hastighet). Eftersom den tillverkas av det bästa material som finns att få tag i, stickad eller tätvävd polyester samt svetsade och förzinkade metallöglor, så håller vindstruten längre än chokladasken du egentligen tänkte ge.

 

Finns nu i tre populära utföranden

Vindstrutarna finns hos Flaggfabriken Kronan i orange/vit, klassiskt blå/gul samt den lite mer julinspirerade i röd/vit.

 

Beställ innan kl. 13 - få den dagen efter

Årets julklapp är alltså inte bara ett dekorativt inslag som levereras snabbt och lätt, utan även ett meteorologiskt instrument som snabbt kan bli ett värdefullt hjälpmedel vid till exempel olyckor där man behöver kunna beräkna riktning och spridning av farlig rök och eld.  Därför används våra vindstrutar ofta vid flygplatser, hamnar, vägbyggen, oljeraffinaderier, gasanläggningar, broar och vid brandförsvarets anläggningar.

 

 

 
© Flaggfabriken Kronan AB 2018